+32(0)470 05 92 84  | info@reverso-heist.be

Bij ons Moemoe

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! W Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!elcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! W Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!elcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Reserveer nu

0470 05 92 84

ADRES

Leopoldlei 2
2220 Heist-op-den-Berg

 

OPENINGSUREN

Maandag - Vrijdag (10:00 - 22:00)
Zaterdag  - Zondag (10:00 - 22:00)

Dinsdag gesloten

Groepen & Feesten

Ja! Dat kan. 

Wenst u met familie of vrienden te komen? Heeft u een bedrijfsfeest? Met de sportclub? Laat het ons weten.
Maar reserveer tijdig ! Bel of mail ons.

Share This