+32(0)470 05 92 84  | info@reverso-heist.be

Gezelligheid en Traditionele Keuken

Reverso , een nieuwe visie
op gezelligheid

Niet zomaar een brasserie

Reverso, over ons

Hoofdstuk I

Een gebouw met een lange geschiedenis

Na een lange periode van berading, gaf brouwerij Alken-Maes het startschot om de vroegere Place2B een nieuw elan te geven. Het was niet evident om een brasserie/feestcafe met zulke geschiedenis als de Place2B op een nieuw spoor te zetten. Er waren drastische vernieuwingen nodig. Zowel aan het concept als aan het gebouw. Wie zich nog de Thalia (snooker cafe) herinnert, weet dat het gebouw al lang meegaat in de Heistse geschiedenis van het centrum. Als we nog verder teruggaan, zullen sommigen nog weten (van horen vertellen) dat dit gebouw ooit nog Zaal Rubens heeft gehuisvest en tevens Golding Campina vooraleer de Thalia ontstond.

Foto met dank aan FB community Heist vroeger en nu

Hoofdstuk II

De verbouwing

Na besprekingen in 2020 met Alken-Maes werden de overeenkomsten gesloten. Eerst een drastische verbouwing en broodnodige renovatie. Steven en zijn vader, die veel ervaring heeft als bouwondernemer, begonnen aan de lange taak.
Elke fase werd zorgvuldig uitgevoerd en met de bouwexperten van Alken-Maes samen overlegt. Gestructureerd kwam het geheel tot leven.
Nieuwe keuken, muren verplaatsen, nieuwe ondergrond en vloer, nieuwe verwarming en ventilatie, dakrenovatie, … en nog zoveel meer.

Hoofdstuk III

De geboorte van Reverso

Vanaf het eerste contact met de brouwerij was ons concept reeds duidelijk. Reverso zou de nieuwe naam worden. Een brasserie met traditionele keuken op grootmoeders wijze met de nodige verfijning en restaurant kwaliteit.
Steven bezat reeds een uitgebreid netwerk in de horeca en als vroeger horecabeest had hij samen met Kim Belmans, zijn levenspartner en vrouw, een goede visie wat Reverso moest inhouden. Beiden hebben samen ook al een succesvolle tattooshop opgebouwd.

Gestaag kregen de zware verbouwingen een gezicht. Mede door de volledige herstructuratie van het gebouw, kreeg het beoogde concept van Reverso meer vorm.
Stilaan werd de visuele marketing in gang gezet: logo, lettertypes, website, bestickering, lichtreclame, inteireur… de ganse look & feel.
De zoektocht naar personeel vlotte ook zeer goed. Nieuwe contacten met leveranciers… iedereen spande zich achter het project Reverso.

Reverso kreeg een gezicht. Gedankt voor jullie positieve berichtjes op Facebook tijdens de verbouwingen en de groei van Reverso. Tijdens dat proces gaf dat ons zeer veel steun. Steven & Kim.

Hoofdstuk IIII

De opening en start van Reverso

6 januari 2023 was het dan zo ver ! De officiële opening. En was een succes! Bedankt, lieve mensen, om met zo’n grote getalen langs te komen en voor de vele complimenten en felicitaties.

Vol enthousiasme gaan we elke dag weer aan de slag om u en uw gezelschap zo goed mogelijk te voorzien van overheerlijk eten en lekkersmakende drankjes.

Concepten en events

Op regelmatige basis zullen we ook conceptuele maaltijden serveren. Hiermee beginnen we in het verdere verloop van het jaar. Wat bedoelen we hiermee? Tja, dat kan eens Griekse keuken zijn of Spaanse lekkernijen. Maar steeds met d ekwaliteit die Reverso beoogt.

Natuurlijk bent u ook welkom voor uw familiefeesten, bedrijfsparties, gezellig samen met de sportclub, … U kan zelfs de 1ste verdieping reserveren. Elke mogelijkheid kan samen met u overlegd worden. Tot dan ! 

Reserveer nu

0470 05 92 84

ADRES

Leopoldlei 2
2220 Heist-op-den-Berg

 

OPENINGSUREN

Maandag - Vrijdag (10:00 - 22:00)
Zaterdag  - Zondag (10:00 - 22:00)

Dinsdag gesloten

Groepen & Feesten

Ja! Dat kan. 

Wenst u met familie of vrienden te komen? Heeft u een bedrijfsfeest? Met de sportclub? Laat het ons weten.
Maar reserveer tijdig ! Bel of mail ons.